Futsal Dinamo i Osijek igraju za Martinu Kolesarić

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

MNK Futsal Dinamo organizira humanitarnu malonogometnu utakmicu u sklopu akcije «Hodaj Martina». Cilj akcije je prikupiti novčana sredstva koja će biti donirana mladoj Martini Kolesarić iz Donjeg Miholjca koja boluje od cerebralne paralize.

Brojne udruge i građani Donjeg Miholjca već su se pridružili akciji za prikupljanje sredstava, a vrhunac  akcije bit će u petak, 29. rujna, kada Futsal Dinamo u Donjem Miholjcu ugošćuje MNK Osijek Kelme. Utakmica je na rasporedu od 18:30 sati u dvorani OŠ Augusta Harambašića u Donjem Miholjcu.

Martina Kolesarić je dvadesetčetvorogodišnja djevojka koja boluje od cerebralne paralize. Rođena je kao nedonošče, a pri porodu je zadobila oštećenje mozga. Cijeli svoj život prolazi mnoge terapije, operacije, vježbe i liječenja. Napretkom medicine i tehnologije otvorila se mogućnost rehabilitacije uz pomoć robotike. Uz tu vrstu vježbi, liječnici prognoziraju Martini samostalno hodanje, a tjedne terapije koštaju 11.325,00 kn. S obzirom na procjenu liječnika kako će terapije trajati više tjedana, u pomoć Martininoj samohranoj majci uključila se šira zajednica Donjeg Miholjca, a s ovom akcijom i Futsal Dinamo.

„Uvijek je lijepo pomagati ljudima, a posebno nas veseli što će jedna mlada djevojka nakon dugogodišnjih pokušaja samostalno prohodati. Mi kao Klub rado se odazivamo humanitarnim akcijama jer tako ostvarujemo povezanost s našim članovima i navijačima u raznim sredinama, a upravo su oni naša snaga. Osim humane geste svi gledatelji sigurno će uživati u odličnoj utakmici, koja će nam poslužiti kao priprema za derbi prvog kola u kojem 7. listopada dočekujemo Split Tommy“, Izjavio je dopredsjednik Futsal Dinama Juraj Čošić te pozvao sve navijače i građane Donjeg Miholjca da podrže akciju.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter