Futsal Dinamo izabrao najboljeg igrača prošle sezone

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Najbolji igrač Futsal Dinama prošle sezone prema izboru navijača je 29-godišnji Davor Kanjuh. Dinamova „desetka“ u prošloj sezoni zabila je 21 pogodak, od čega šest finalistima prošlogodišnjeg prvenstva Novom Vremenu i Split Tommyju.

Davor Kanjuh u Dinamo je stigao na ljeto 2015. te je u tri sezone u plavom dresu zabio 59 pogodaka, prometnuo se u najboljeg igrača i vođu momčadi, a domaću javnost oduševio je s nekoliko zaista prekrasnih pogodaka.

Navijači Dinama nakon svake utakmice biraju igrača dvoboja između tri ponuđena kandidata na službenoj Facebook stranici kluba, a igrač koji dobije najviše „titula“ za igrača utakmice, na kraju godine dobiva titulu za igrača sezone, koja nosi ime po sponzoru kluba.

Podsjetimo, Futsal Dinamo je u prošloj sezoni završio drugi u regularnom dijelu sezone, a u polufinalu je nakon lošijeg raspucavanja šesteraca u majstorici izgubio od kasnijeg prvaka Novog Vremena iz Makarske.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter