Futsal Dinamo će umiroviti dresove Matije Capara i Oskara Kadrnke

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

MNK Futsal Dinamo u petak 5.10. protiv MNK Brod 035 u 19 sati (HNTV) u dvojci Doma sportova otvara novu sezonu 1. Hrvatske malonogometne lige. Predsjednik i kapetan Matija Đulvat, trener Mićo Martić te stožerni igrač i zamjenik kapetana Hrvoje Penava u utorak su najavili novu sezonu koja će početi sjećanjem na suigrače.

“Ne možemo pobjeći od tragedije koja nam se dogodila ovo ljeto i s tim moramo nastaviti živjeti. Kako bi sjećanje na njih živjelo zauvijek, odlučili smo Matiji Caparu i Oskaru Kadrnki umiroviti dresove.” kazao je Matija Đulvat i najavio odavanje počasti svojim suigračima.

„Zato smo u Jadranskom osiguranju našli partnera koji će osiguravati sve naše igrače. S nama je i ProSport, brend Jamnice koji će nam dati krila da ostvarimo svoje sportske ambicije. Veliko igračko pojačanje je Jakov Grcić, hrvatski reprezentativac koji će, osim igračkih zadataka, biti i trener u Školi futsala koju sada vodi Antonio Franja ” kazao je Đulvat .

Predsjednik Futsal Dinama ispričao je Grcića koji zbog viroze nije mogao pred novinare, te se osvrnuo na početak sezone: “Liga je izjednačena. Novo Vrijeme Makarska je prvi favorit, a ja im ovim putem još jednom čestitam na naslovu i želim im svu sreću u UEFA Ligi prvaka. Pojačao se i dubrovački Square, tu je MNK Split,  ali “potući” ćemo se za prvo mjesto”.

“Okosnicu ekipe čine dečki iz naše Škole futsala koja svakim danom sve više raste. Seniorima smo dodali Frana Vukelića, Matea Mužara i Dominika Cvišića. Capara je nemoguće zamijeniti, najprije s ljudskog, a onda i igračkog stajališta, ali veseli napredak “klinaca” kojima je upravo on bio mentor i uzor”, kazao je trener Mićo Martić.

Prva tri boda i pobjedu najavio je jedan od iskusnijih u ekipi Hrvoje Penava: „Odradili smo kondicijski izvrsne pripreme, nismo imali ozljeda i jedva čekamo petak. Opet ćemo igrati moderan, brzi futsal, futsal budućnosti, imamo igrače koji izrazito pašu tom stilu i pozivam navijače da nas bodre i ove sezone kao naš 6. igrač.“

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter