Franko Andrijašević pred povratkom u Rijeku

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prema navodima belgijskog Het Nieuwsbalda Franko Andrijašević je pred dogovorom suradnje s Rijekom.

“Ako sve prođe u redu potpisat ću za Rijeku na jednu godinu, to je moj bivši klub i riječ je o posudbi. No, još uvijek ćemo vidjeti” – izjavio je 28-godišnji veznjak za belgijski medij.

Andrijašević je Rijeku napustio u srpnju 2017. godine kada je za iznos od nešto više od 4 milijuna eura, kao tada najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti, potpisao za Gent. U Gentu se Andrijašević nije pretjerano naigrao, po dolasku je nastupao u europskim utakmicama, no onda su uslijedile ozljede zbog kojih je od srpnja 2017. do siječnja 2018. upisao svega četiri nastupa. Ukupno je tijekom perioda provedenog u Gnetu nastupio u 34 utakmice, postigavši pri tom dva pogotka i dvije asistencije.

U siječnju ove godine poslan je na polugodišnju posudbu u redove belgijskog prvoligaša Waasland Beverena u kojem je bio standardan prvotimac i odigrao 16 utakmica uz učinak od tri pogotka i tri asistencije.

Andrijašević je karijeru počeo u Hajduku, a potom je igrao i u Dugopolju, Dinamu, Lokomotivi i Rijeci s kojom je u sezoni 2016/17 osvojio dvostruku krunu. Za reprezentaciju je u tri nastupa postigao jedan gol.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter