Francesco Tahiraj potpisao za Lokomotivu

Foto: NK Lokomotiva
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Francesco Tahiraj je novi nogometaš Lokomotive. 24-godišnji krilni igrač jučer je sporazumno raskinuo suradnji s Hajdukom, a danas se skrasio na Kajzerici.

Nakon potpisa ugovora je rekao: “Prije svega želim zahvaliti direktoru, treneru i ostalima u klubu na angažmanu, dogovorili smo sve detalje za par minuta. Sretan sam što sam došao u Lokomotivu, dati ću sve od sebe kako bi svojim igrama pomogao momčadi.”

Tahiraj je na Poljudu boravio protekle nešto manje od dvije godine te je u bilom dresu upisao 24 nastupa i pet asistencija. Albanski ofenzivac s talijanskom putovnicom je pretodno igrao u Sloveniji gdje je nosio dres Aluminija i Zavrča. Rođen je u Torinu te je prošao omladinsku školu Juventusa, a u Italiji je još nosio dres Carpija i Torina.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter