Fran Jović ponovno sudi Jadranski derbi

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zagrebački sudac Fran Jović određen je za glavnog suca Jadranskog derbija koji se u nedjelju, s početkom u 17:30 sati, u sklopu 17. kola Hrvatski Telekom Prve lige igra na Poljudu.

Ovo će mu biti već osmi susret Hajduka i Dinama koji će suditi, a čak četvrti ove godine obzirom da je bio glavni sudac i na njihova tri prethodna međusobna susreta. U dosadašnjim dvobojima kad je sudio Jović uspješnija je bila Rijeka koja je upisala dvije pobjede, Hajduk je slavio jednom, a četiri puta nije bilo pobjednika.

Joviću će pomagati Goran Pataki (Đakovo) i Vedran Đurak (Stupno) dok je za četvrtog suda određen Goran Loparac (Sladojevci), a dodatni suci će biti Mario Zebec (Cestica) i Ivan Vučković (Zagreb). Delegat dvoboja je Davor Ivić iz Siska, a kontrolor suđenja Miroslav Vitković iz Velike Gorice dok su ispred Saveza za sigurnost zaduženi Miroslav Marković i Marko Svilić.

Kolo će u petak od 17 sati u Koprivnici otvoriti Slaven Belupo i Inter-Zaprešić te Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a istog dana dva sata kasnije u Kranjčevićevoj Lokomotiva dočekuje Goricu uz Damira Batinića iz Osijeka.

Subotnji program je rezerviran za Marina Vidulina iz Kanfanara koji će od 15 sati suditi utakmicu Varaždina i Osijeka, a Duje Strukan iz Splita je glavni sudac dvoboja Istre 1961 i Dinama koji na Aldo Drosini počinje u 17:30 sati.

Službene osobe za 17. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter