Filipa liječnički pregled dijeli od transfera u Hajduk

Foto: gsp.ro
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Steliana Filipa, kapetana rumunjskog Dinama, samo liječnički pregled dijeli od transfera u Hajduk, potvrdili su informaciju trener bukureštanskog kluba Vasile Miriuță te sportski direktor Ionel Dănciulescu.

Trener je za telekomsport.ro izjavio:

“Želim Filipu da uspješno prođe liječnički pregled i da napravi dobar posao u Hajduku. On je bio naš kapetan, ali nadam se da nećemo osjetiti njegov odlazak. Imamo igrače koji ga mogu zamijeniti.”

Sportski direkor je pak za TV postaju Digi Sport rekao:

“Steliano Filip više nije igrač Dinama. U utorak će se priključiti Hajduku na pripremama u Antalyji. Želim mu se zahvaliti i poželjeti uspjeh u novom klubu, gdje će vjerujem postati ključan igrač.”

Digi Sport također donosi vijest da će Dinamu pripasti odšteta od 300.000 eura, a da će 23-godišnji lijevi bočni imati mjesečnu plaću od 20.000 eura. Filip je danas otputovao u Bukurešt, a već sutra se priključuje Hajduku na pripremama u Beleku.

>> Abramović, João Negão i Mayembe na probi u Hajduku II (VIDEO)

Ranije objavljeno:

Potencijalno pojačanje Hajduka na poziciji lijevog bočnog, Steliano Filip, napustio je danas oko podne trening kamp Dinama na Cipru, prenosi portal telekomsport.ro.

>> gsp.ro: Hajduk i Dinamo Bukurešt dogovorili visinu odštete za Steliana Filipa

>> Digi Sport: Filip i Hajduk još uvijek nisu postignuli dogovor oko plaće

23-godišnji kapetan bukureštanskog Dinama trebao bi prema informacijama navedenog portala uz odštetu od 500.000 eura postati novi igrač splitskog kluba koji se trenutno nalazi na pripremama u turskom Beleku.

Filip je u Dinamu proveo skoro šest godina te je u tom periodu upisao 153 nastupa u kojima je postigao šest golova i deset asistencija. Za reprezentaciju Rumunjske je pak odigrao sedam utakmica, a bio je i član momčadi na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine te je igrao na susretu sa Švicarskom.

Pročitajte još:

>> Prijelazni rok: Zima 2018.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email