Filip Ozobić iz Gabale prelazi u Qarabag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski nogometaš Filip Ozobić od sljedeće će sezone nositi dres Qarabaga. Ovog ljeta mu istječe ugovor s Gabalom, koju će zamijeniti azerbajdžanskim prvakom.

Ove je sezone za Gabalu odigrao ukupno 23 utakmice te postigao šest pogodaka.

27-godišnji hrvatski nogometaš član je azerbajdžanske Gabale od ljeta 2016. godine kada je stigao iz Slaven Belupa. Ozobić je prije Slaven Belupa nosio dres i Hajduka te ruske Spartak Moskve.

Qarabag je u sezoni koja je za nama igrao grupnu fazu Lige prvaka, te će priliku za isto imati i ovog ljeta, s obzirom da su titulom u prvenstvu osigurali plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka. Ligu su završili sa 65 bodova iz 28 kola, imali su 16 bodova više od Gabale.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email