Filip Benković će do kraja sezone igrati u Championshipu

Foto: Bristol FC
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Posljednjeg dana prijelaznog roka u Engleskoj Filip Benković je iz Leicester otišao na posudbu do kraja sezone u Bristol City FC kojem će nastojati pomoći u borbi za promociju u Premier League. Njegov novi klub se trenutno nalazi na šestom mjestu Championshipa koje na kraju sezone vodi u doigravanje za ulazak u elitu.

Trener Bristola Lee Johnson je ovom prilikom rekao: “Filip je fantastičan talent i igrač koji će biti dodatna vrijednost za našu obranu. Bit će snažan fizički dodatak za nas u drugoj polovici sezone.”

Benković je član Leicester postao u kolovozu 2018. godine kada je uz odštetu od 14,5 milijuna eura došao iz Dinama. Lisice su ga pak prošlu sezonu poslale na posudbu u Celtic s kojim je osvojio trostruki naslov, a u prvoj polovici ove sezone je upisao samo jedan nastup za prvu momčad koju vodi Brendan Rodgers.

22-godišnjak ima i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju kojeg je upisao prošlog lipnja u prijateljskom susretu s Tunisom u Varaždnu, a prethodno je bio član svih mladih reprezentativnih selekcija. Važeći ugovor s Leicesterom ga veže do lipnja 2023. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter