Ekipa DPH Sinj/Zadar pobjednik je kviza „Pod bijelim barjakom“

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jučer je u splitskom klubu Zenta održan kviz „Pod bijelim barjakom“ u organizaciji Našeg Hajduka, a najbolja je bila ekipa DPH Sinj/Zadar. Ukupno je sudjelovalo trideset ekipa, a donji kat kluba Zenta bio je popunjen do posljednjeg mjesta.

Cijelu večer su se redala pitanja iz bogate Hajdukove povijesti, a ekipe splitskih kvartova i ostalih mjesta pokazale su zavidno znanje, ali samo su jedni bili najtočniji.

Puno nam znači pobjeda u ovakvoj konkurenciji, a još više pravo hajdučko druženje. Ono nas potiče da sljedeće godine imamo još veći broj donatora, članova i akcija posvećenih Hajduku. Čak se rodila i ideja organizacije kviza „Pod bijelim barjakom“ u Sinju, rekli su nam iz pobjedničke ekipe.

Nagrade najboljim ekipama na kvizu osigurali su HNK Hajduk Split, Torcida shop i Naš Hajduk, a da sve prođe u redu pobrinuli su se volonteri Našeg Hajduka.

Bio nam je užitak pripremati ovaj događaj jer on je samo nastavak tradicije promocije Hajduka od strane njegovih članova. Drago nam je što se okupilo preko sto ljudi, ali i što imamo 41 novog člana Hajduka iako je ostalo tek nešto više od mjesec dana do nove godine, istaknuli su organizatori.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email