Edoardo Reja se vraća u Napoli

Foto: hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Bivši trener Hajduka Edoardo Reja vraća se u Napoli gdje je već sjedio na klupi prve momčadi od 2005. do 2009. godine. Ovaj put će preuzeti funkciju supervizora za sve mlade selekcije kluba.

U razgovoru za Corriere dello Sport 72-godišnji stručnjak je rekao: “Dogovaram posljednje detalje s predsjednikom De Laurentiisom. Vraćam se u Napoli kao supervizor za mlade selekcije kluba. Stavljam na raspolaganje svo svoje iskustvo i znanje. Cilj je unaprijediti rad omladinske škole kluba jer i najmlađi zaslužuju našu pažnju.”

Reja je u bogatoj karijeri osim u Napoliju i Hajduku gdje je nekoliko puta bio i na rubu povratka radio i u Atalanti, Laziju, Cagliariju, Cataniji. Genovi, Vicenzi, Torinu, Bresciji, Lecceu, Bologni, Veroni, Pescari… Dva puta je osvojio Serie B, a jednom Serie C.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email