Dva kola odgođena do daljnjeg, prvenstvo se nastavlja od 29. kola

Foto: HT Prva liga
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iz Saveza danas stiže nova obavijest po pitanju nastavka natjecanja u elitnom razredu domaćeg nogometa koje je, podsjetimo, zbog situacije s koronavirusom privremeno zaustavljeno do kraja ovog mjeseca.

Povjerenik za natjecanje HT Prve lige Josip Brezni u petak je prvoligašima poslao sljedeću obavijest: 

Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj – muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, odnosno svih utakmica mladeži, seniora i veterana – do 31. ožujka 2020. godine.

Zakazane utakmice 27. i 28. kola HT Prve lige odgađaju se do daljnjega, a prvenstvo će se sukladno odredbama članka 15. Pravilnika o nogometnim natjecanjima,  ukoliko  ne bude daljnjih odgoda zbog situacije s epidemijom koronavirusa SARS-CoV-2, nastaviti utakmicama 29. kola koje su na rasporedu 03. – 05. travnja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email