DTSM: Ovo nije pitanje oko kojeg ćete skupljati političke bodove i popuštati Milanu Bandiću

Grafika: Dinamo To Smo Mi
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iz udruge Dinamo to smo mi stiže nam reakcija na današnji cirkus koji se odigrao u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, gdje je stranka Neovisni za Hrvatsku povukla vlastiti prijedlog Zaključka o protivljenju provedbe preoblikovanja GNK Dinamo dok se u istom ne provedu demokratski izbori.

>> Politički kurvarluk: Hasanbegovićevci izdali Dinamo!

Na današnjoj 13. sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba povučena je točka dnevnog reda, odnosno Zaključak, kojim se skupština protivi preoblikovanju Dinama dok se u klubu ne provedu izbori. Točka je povučena nakon glasanja amandmana koji je s 22 glasa ZA i 20 protiv ušao u Zaključak, a govori da se Skupština protivi i davanju suglasnosti GNK Dinamo za korištenje Gradskog stadiona Maksimir za potrebe preoblikovanja.

“Zastupnici su danas pokazali da nemaju političke hrabrosti s kojom očito kalkuliraju ovisno o presudi na Županijskom sudu u Osijeku. Kada je bilo jasno da bi Zaključak glatko prošao povukli su ga upravo oni koji su ga i predložili – izjavio je predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi”, Juraj Čošić.

Povlačenjem točke dnevnog reda (ne)glasanje o Zaključku odgođeno je za dva tjedna kada će biti poznata i prva presuda okrivljenima za izvlačenje stotina milijuna kuna iz GNK Dinamo.

Zastupnici su pokazali i ovisnost o Milanu Bandiću koji je kasno sinoć i rano jutros članovima Skupštine Grada Zagreba uputio dopis u kojem ih poziva da se ne glasa o Zaključku.

Unaprijed smo upozorili sve zastupnike kako ovo nije političko pitanje i prilika za jeftini oportunizam nego pitanje obraza i odgovornosti prema institucijama ovog grada. Još jednom ih na to podsjećamo i molimo da se već na sljedećem zasjedanju odrede stoje li uz osumnjičenike za izvlačenje 330 milijuna kuna koji su pokrenuli proces preoblikovanja GNK Dinamo i jesu li spremni nositi se s takvom odlukom.

Dinamo To Smo Mi


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter