DTSM: Kako je Mamić još jesenas sam tražio ispisnicu iz Dinama

Foto: GNK Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Udruga “Dinamo to smo mi” odlučila je objaviti faksimil pisma koje je još jesenas, nominalno vodstvu kluba, a zapravo svojim poslušnicima koje je sam postavio, iz druge države poslao Zdravko Mamić. Iz sadržaja pisma jasno se vidi kako je ovaj bjegunac, nepravomoćno osuđen za krađu stotina milijuna kuna iz Dinama, tražio da ga se izbriše iz članstva kluba, ali i iz Skupštine Dinama.

Tu smo činjenicu uostalom i objavili bili u medijima, nakon što je već bilo jasno da ta osoba više nije u članstvu kluba. No, tada se, nakon poziva iz bjegunstva, sve krenulo demantirati i lagati članovima kluba i javnosti.

Pozivamo sve članove Skupštine Dinama da upitaju nadležna tijela kluba zašto se ovaj dopis sakrivao od svih, pa i njih samih, zašto pristaju biti dio obmane, te da zatraže jasne odgovore odgovornih članova Uprave zaduženih za članstvo.

Isto tako pozivamo ih još jednom da preispitaju odluku Skupštine kluba o tome da klub nije oštećen od strane nekadašnjeg vodstva u sudskim procesima koji se vode u Osijeku.

Nadamo se da neće i oni sami, kao instalacije te jedne osobe nametnute članovima Dinama, početi slati iste “ispisnice” i pobjeći iz kluba. To ih neće apstinirati od odgovornosti koje su imali za vrijeme svog mandata.

Mamićeva ostavka

Dinamo – to smo mi


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email