DTSM: Kad si jak ne plaćaš oglas u kojem tvrdiš da si jak?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je danas u dnevnim novinama objavljen intervju s Upravom Dinama koju uz predsjednicu Vlatku Peras čine i Amra Peternel te Krešimir Antolić reagirali su iz udruge Dinamo – to smo mi.

>> DTSM: Mogući povratak Zorana Mamića je ruganje Dinamovcima, ali i hrvatskim zakonima

Na svojoj službenoj Facebook stranici su napisali:

U još jednom naletu nervoze zbog trenutne situacije, (uskoro bivši) član uprave GNK Dinamo Zagreb Krešimir Antolić ponovno se u istupima medijima pouzdao u to da sto puta ponovljena laž može postati istina. Udruga članova Dinama “Dinamo to smo mi” po tko zna koji puta ponavlja kako cilj našeg djelovanja nije preuzimanje kluba, već uvođenje sustava sukladno Zakonu o udrugama u kojem će svaki član moći na demokratskim izborima birati vodstvo Kluba.

U tom jasnom i demokratskom sustavu on i njegove kolegice iz Uprave također, imaju pravo se kandidirati i predstaviti svoj program članovima koji će izabrati najbolje od ponuđenih na određeni mandat i dati im odgovornost vođenja Kluba.

S obzirom na izvorno zanimanje i karijeru člana Uprave Dinama ne sumnjamo da je njemu to jasno, ali isto tako smo sigurni da za takvo što on nema kompetencije niti hrabrosti. Lakše se skrivati, s ostalih 17 članova IO, 2 članice Uprave, 3 člana NO i 80 članova Skupštine, iza skuta bjegunca od hrvatskog pravosuđa. Trenutnim ljudima u Dinamu mora biti jasno da su oni postavljeni na pozicije, nisu izabrani voljom članova.

Skrivanje iza uspjeha igrača na terenu već je uhodani i viđen scenarij u Dinamu, jednako kao i trivijaliziranje zakonskih prekršaja u Klubu i nazivanja istih sitnicama.

Što se tiče tvrdnji da se Udruga “Dinamo to smo mi” služi lažima, podsjećamo sve na video sa sučeljavanja na N1 televiziji gdje je član Uprave Dinama uhvaćen u lažima, ali i na slučaj članstva Zdravka Mamića o kojem je dotični (uskoro bivši) član Uprave također lagao u eteru.


Dinamo – to smo mi


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter