Drugi rekord u dva dana

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

DČlanovi Hajduka su u novu godinu učlanjivanja krenuli najjače do sada. U prvih 24 sata učlanilo se više od 1000 ljudi. Nijednu godinu do sada nije ostvaren četveroznamenkasti broj članova u prvom danu.

–    Broj članova je već sada rekordan, gledajući samo prva dva dana. Kroz cijelu godinu želimo rušiti rekorde, a glavni cilj nam je nadmašiti broj članova iz 2018. – izjavila je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

Podršku učlanjivanju dali su i pripadnici Torcide koji su se simbolično okupili ispod sjeverne tribine. Zajedno su došli do Odjela za članstvo kako bi postali članovi i u 2019. godini.

–    Torcida je osnivač Našeg Hajduka i štit, ne samo udruge već i kluba, stoga im zahvaljujemo što su i ovim činom dali značaj članskoj iskaznici kluba – naglasila je Blanka Sunara.

Svi oni koji još čekaju da obnove članstvo to mogu učiniti svakim danom na internetskoj stranici (www.hajduk.hr) te svakim radnim danom u Odjelu za članstvo od 8 do 16 sati. Također, učlaniti se može i u City Center one Split u radnom vremenu centra.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email