Drame u majstoricama četvrtfinala

Foto: BBB (arhiva)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dvoboj između Futsal Dinama i Uspinjače Gimke u potpunosti je opravdao epitet debija. Utakmica se igrala u pravom nogometnom ozračju, Dinamo je na kraju slavio s 5:4, preokretom i pogotkom u posljednjoj minuti utakmice.

Uspinjača je do 38. minute imala prednost od 4:3, da bi Davor Kanjuh zabio za izjednačenje, a onda i u posljednjoj minuti za veliku pobjedu Dinama!

Dinamo je ovom pobjedom izborio polufinale protiv Novog Vremena Apfel. Prva utakmica igra se već ovaj tjedan, a uzvrat za desetak dana u Dvojci Doma sportova.

Square je izborio polufinale protiv Vrgorca domaćom pobjedom nad Splitom. Dubrovčani su dvama pogocima Pelea i jednim Ante Daničića došli do prednosti od 3:0, smanjio je Dario Marinović, a u 15. ponovno je tri razlike za Dubrovčane pogotkom Bruninha.

Ipak, Splitovci se autogolom Stjepana Reze i pogotkom Antonia Sekulića vraćaju na 3:4, ali više od toga nisu mogli i u daljnju fazu natjecanja prošao je Square.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter