DPH Styer/Linz donacijama obradovalo 35 obitelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dana 22.10.2019 održana je peta Bila Noć u organizaciji Društva prijatelja Hajduka Steyr/Linz. U pripremama za ovu tradicionalnu manifestaciju je odlučeno, da će se sva dobit donirati obiteljima kojima je to najpotrebnije.

U suradnji sa STR Kivi iz Jajca i gospodinom Perakom sva dobit, odnosno 4.690 eura, se doniralo dragim ljudima, 35 obitelji, kojima je to sad pred Božić najpotrebnije.

Odabir je pao na tri grada u Bosni i Hercegovini (Jajce, Bugojno i Uskoplje/G. Vakuf) i jedan grad u Hrvatskoj (Gračac). Najveći broj pokrovitelja, gostiju i članova DPH Styer/Linz dolaze iz navedenih gradova zbog čega je odabir pao na obitelji s tog područja.

DPH Styer/Linz je od osnivanja sudjelovalo u raznim humanitarnim akcijama za obitelji širom Hrvatske i BiH, toranj u Vukovaru, a među prvima je i osiguralo mjesto u tematskom parku Za sva Vrimena.

Junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo. Prkos moćnome zaštita slabome to je Hajduk i mi smo ponosni što smo dio toga – poručuju iz DPH Styer/Linz.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter