Donatori otplatili 10 milijuna kuna dionica u projektu „Za sva vrimena!“

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Projekt otkupa dionica „Za sva vrimena!“ pokrenut je prije tri godine, a danas je objavljeno da je otplaćeno 10 od potrebnih 35 milijuna kuna. U narednih sedam godina Naš Hajduk tvrtki Tommy treba isplatiti preostalih 25 milijuna kuna, a ako se ovakav tempo nastavi za očekivati je da će se to i ispuniti.

– Prošli smo otprilike jednu trećinu našeg puta prema otplaćenih 24,53 % dionica. Najveća snaga naše priče su donatori koji odvajaju mjesečno iznose od 20, 50, 150 ili više kuna ili godišnji iznos od 300 do 1.800 kn, ovisno o mogućnostima. Oni su garancija Hajduka u vlasništvu nas članova, kazao je Tomislav Mikulić iz Našeg Hajduka.

Nakon što su nedavno krenuli radovi na tematskom parku „Za sva vrimena“, zabilježen je odaziv novih donatora, a još više ih se očekuje u listopadu kada će park biti završen.

Grafika: Naš Hajduk

– Najavom završetka radova skočio je interes naših navijača. Ideja imena i prezimena u našem parku kraj Poljuda, i to za sva vremena svakako je dodatni motiv navijačima da se uključe. To je nešto što ostaje i kad nas ne bude bilo. Puno roditelja donira u ime svoje djece kako bi baš djeci poklonili ime u parku. Pozivam sve da se uključe prije završetka radova kako bi na vrijeme rezervirali mjesto u parku, dodao je Mikulić.

Uskoro će u funkciju biti pušteno i rezervacijsko sučelje u kojem će donatori moći rezervirati svoje mjesto u tematskom parku, a svi oni koji mjesečno doniraju 150 kn i više ili 1.800 kn godišnje imat će pravo rezervacije svog mjesta u parku.

Uključiti se može putem web stranice Našeg Hajduka ili dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu. Iz Našeg Hajduka su najavili nove akcije, a planiran je i veliki događaj službenog otvaranja tematskog parka „Za sva vrimena“.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email