Domagoj Antolić na pragu potpisa za poljskog prvoligaša

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Domagoj Antolić je na pragu potpisa za poljsku Legiju. Klub iz Varšave je na svom Twitter profilu objavio da je bivši kapetan Dinama stigao na medicinske preglede i ukoliko ih prođe potpisat će ugovor s trenutno vodećom momčadi poljske Ekstraklase.

Antolić je za Dinamo odigrao 167 utakmica i postigao 10 pogodaka, a ugovor s Modrima ga veže do lipnja 2020. Da podsjetimo, Legiju od rujna prošle godine vodi bivši dinamovac Romeo Jozak kojem je to prvi samostalan posao kao trenera seniorske momčadi. Antolić bi tako trebao postati prvo Legijino pojačanje u zimskom prijelaznom roku. 10. siječnja Legia odlazi na pripreme u SAD i tamo bi bivši kapetan Dinama trebao upisati debitantski nastup za novi klub. Visina odštete se, zasad, ne spominje.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter