Dogradonačelnik Rijeke i predstavnik Sava osiguranja ulaze u Upravu kluba s Rujevice

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Rijeka će upravu kluba pojačati s dva nova imena. Sutra će se na Rujevici održati konferencija za medije na kojoj će kao novi članovi vodstva kluba biti predstavljeni predsjednik Uprave Sava osiguranja David Kastelic i dogradonačelnik Grada Rijeke Nikola Ivaniš.

Oni će se tako pridružiti predsjedniku Uprave Damiru Miškoviću, članovima Uprave Deanu Šćulcu i Zlatanu Hreljcu te prokuristu Vlatku Vrkiću koji su do sada činili operativno vodstvo kluba.


Kastelic se u vodstvo Rijeke uključuje kao predstavnik dugogodišnjeg glavnog sponzora kluba Sava osiguranja. Suradnja između kluba i slovenske tvrtke na snazi je od 2016. godine, a aktualni ugovor ih veže do konca sezone 2022./23.

Ivaniš pak u klub ulazi kao predstavnik Grada Rijeke koja je vlasnik 30% dionica kluba dok ostatak od 70% pripada tvrtki Teanna Limited koja je u vlasništvu kćerki Damira Miškovića – Matee i Anne.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter