Dinamo: Uhićenja su potvrdila opravdanost naših bojazni koje smo iznijeli u pismima upućenim predsjednici RH i predsjedniku Vlade RH

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je u USKOK-ovoj akciji “Tebra” uhićeno 20 osoba koji se između ostaloga povezuju i s napadima na zaposlenike GNK Dinamo oglasili su se i iz kluba iz Maksimira.

>> N1: Sudac istrage okrivljenicima u akciji Tebra odredio mjesec istražnog zatvora

U svom priopćenju su napisali:

Temeljem informacija dobivenih današnjim policijskim priopćenjem, da su jučerašnjom akcijom uhićeni osumnjičenici za neka od kaznenih djela počinjenih na štetu naših djelatnika, priopćavamo da GNK DINAMO pozdravlja podnošenje kaznenih prijava i privođenje odgovornih pravosudnim tijelima. Sve to nas ohrabruje u očekivanju da će i preostala kaznena djela počinjena na štetu naših zaposlenika biti razriješena, a počinitelji kažnjeni. Jučerašnja akcija potvrdila je opravdanost naših bojazni koje smo iznijeli u pismima upućenim predsjednici RH i predsjedniku Vlade RH.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter