Dinamo posudio Rijeci mladog reprezentativca Hrvatske

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Rijeka je zamjenu za Antonija Čolaka kojeg liječnički pregledi dijele do transfera u PAOK pronašla u Dinamu odakle je na posudbu do konca sezone stigao mladi hrvatski reprezentativac Sandro Kulenović. Trener Simon Rožman će na njegove usluge moći računati već u četvrtak kada će Rijeka u sklopu 3. kola kvalifikacija Europske lige dočekati ukrajinski Kolos.

Klub s Rujevice će prema natpisima Sportskih novosti snositi polovicu troškova njegove plaće, a imat će i pravo produženja posudbe za još godinu dana te potom i pravo na otkup ugovora za 2,5 milijuna eura.

– “Moje je mišljenje, i mišljenje ljudi oko mene, da je Rijeka pravi odabir za mene. Ne treba preskakati stepenice, treba se razvijati korak po korak.”, rekao je Kulenović nakon potpisa ugovora.


20-godišnjak je nakon Velike Mlake i Zagreba prošao omladinsku školu Dinama da bi u ljeto 2016. godine preselio u poljsku Legiju odakle je jednu sezonu bio posuđen Juventusu gdje je igrao za juniorsku momčad.

Nakon 36 nastupa i 6 golova u dresu aktualnog poljskog prvaka u ljeto prošle godine se vratio u Dinamo koji je tom prilikom isplatio odštetu od dva milijuna eura dok je Kulenović dogovorio suradnju na pet sezona.

Međutim u proteklih godinu dana u Maksimiru se nije najbolje snašao te u 18 utakmica nije uspio postići prvijenac. Za mladu reprezentaciju Hrvatske je u 9 nastupa zabio 5 golova.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter