Dinamo osvojio tri boda u popodnevnom dvoboju protiv Lokomotive

Foto: GNK Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dinamo će danas u 25. kolu domaćeg prvenstva protiv gradskog rivala Lokomotive osvojiti tri boda te će se barem na dva sata udaljiti na dvanaest bodova pred prvim pratiteljem, splitskim Hajdukom.

U napetoj i sadržanoj utakmici momčad Dinama teškom će mukom stići do zaslužene pobjede.

Utakmicu će obilježiti ‘mekani’ startovi, mali broj prekršaja, a vrijedi istaknuti, odnosno pohvaliti sve sudionike dvoboja koji su prošli bez javne opomene, što je inače karakteristika svih gradskih derbija u Europi.

Ako ste jedan od onih sretnika koji neće stići na rasprodani dvoboj Dinama i Lokomotive, sigurno ćete putem televizijskog prijenosa uživati u milozvučnom glasu dragog kolege Ivice Blažička koji će napomenuti ‘Kako po tko zna koji put opet su se provlačile priče o odnosima Dinama i Lokomotive, a jedino što nikada nitko od tih autora nije napisao kako to točno izgleda i na koji način se to momčadi Lokomotive naredi da pusti utakmicu?’.
Napomenut će Ivek na kraju ‘Pa kad to jednog dana otkriju, onda se ta rasprava može nastaviti’.

>> ‘Loksa’ bi se s Dinamom igrala, al’ da ne uđe

Naravno, ako kojim slučajem utakmica završi s puno zgoditaka u mreži Adriana Šempera, to je jasan znak da je momčad Lokomotive već mislima u polufinalu Kupa protiv Hajduka idući utorak gdje će ostaviti ‘srce na terenu’ uz ‘120% svojih mogućnosti’.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email