Dinamo i Lokomotiva ponovno “trguju”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nismo dugo čekali na nove prijelaze igrača između Dinama i Lokomotive. Nakon što su prošlog tjedna Plavu svlačionicu napustili Borna Barišić i Dino Perić kako bi se priključili momčadi Ante Čačića njihovim putem su krenula još dvojica igrača. Radi se u veznjacima Zvonku Pamiću i Saidu Husejinoviću koji će tako pomoći Lokomotivi da osnaži kadar kojeg su prorijedile teške ozljede Luke Begonje i Petra Mišića koji će nakon operacija izbivati s terena duži vremenski period.

Još uvijek nije poznat modalitet prema kojem su ova dva igrača prešla u momčad s Kajzerice. Podsjećamo da je ukupno 14 igrača Dinama tijekom aktualnog prijelaznog roka, što putem posudbe što raskidom ugovora uz tzv. “remdash;buy” opciju, pojačalo Lokomotivu. Radi se o Oliveru Zeleniki, Franku Andrijaševiću, Jerku Leki, Borni Barišiću, Mirku Mariću, Marku Kolaru, Josipu Ćoriću, Ivanu Fioliću, Luki Capanu,Herdi Prengi, Dinu Periću, Saidu Husejinoviću, Zvonku Pamiću i Petru Mišiću.

Izvor: nklokomotiva.hr


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email