Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka pretplatnicima omogućili besplatni TV prijenos utakmica

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka su u suradnji sa sponzorom Hrvatskim Telekomom omogućili ovosezonskim pretplatnicima besplatni TV prijenos utakmica HT Prve lige putem aplikacije MAXtv To Go.

Na ovu pogodnost klubovi su se odlučili obzirom da odlukom Stožera civilne zaštite RH zbog pandemije koronavirusa još uvijek nije dopušteno prisustvo gledatelja na tribinama stadiona.

Pretplatnici nabrojanih klubova MAXtv To Go će moći besplatno koristiti do konca aktualne natjecateljske sezone, odnosno do 31. srpnja i bez obzira jesu li do sada bili korisnici ove usluge ili Hrvatskog Telekoma.

Uslugu mogu koristiti na način da putem podataka na pretplati preuzmu kod s kojim se onda trebaju prijaviti na aplikaciju koju potom mogu koristiti na mobitelu, računalu, tabletu, laptopu ili smart TV-u.

Više informacija o ovoj pogodnosti dostupno je na službenim klupskim stranicama Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email