Diego Živulić novi član češkog doprvaka

Diego Živulić
Foto: Viktoria Plzen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Viktoria Plzen je samo dan nakon završetka prvenstvene sezone koju je završila na drugom mjestu ljestvice, iza Slavije Prag dogovorila prvo pojačanje za iduću sezonu.

>> Slavia – naslov prvaka nakon osam godina

Trogodišnji ugovor je potpisan sa Diegom Živulićem koji dolazi kao slobodan igrač obzirom da mu je istekao ugovor sa Zlinom za koji je igrao protekle tri sezone. Prošao je omladinsku školu Rijeke, a još je nosio dres Pomorca i Orijenta.

25-godišnji veznjak koji će u Viktoriji nositi dres s brojem 21 je nakon potpisa ugovora rekao:

Cijenim što sam dobio priliku i radujem se angažmanu u Viktoriji. Ovo je velik korak za mene. Viktorija je kvalitetan klub koji se stalno bori za naslov te nastupa u europskim natjecanjima. Kad sam saznao za interes bio sam iznenađen i jako motiviran. Opisao bih sebe kao veznjaka koji je dobro tehnički potkovan. Vjerujem da ću biti od pomoći novom klubu.

Direktor kluba Adolf Šadek je Živuliću dobrodošlicu izrazio sljedećim riječima:

S Diegom smo se pojačali u sredini terena. On je jako kvalitetan igrač i drago nam je što nam se pridružio. Želim mu da uživa u Viktoriji.

Pripreme češkog doprvaka počinju za dva tjedna, a od iduće sezone u klub se vraća trener Pavel Vrba s kojim je Viktorija ostvarila najveće uspjehe u recentnom razdoblju.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter