Di Marzio: Manchester City dogovorio transfer Ante Palaverse

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je vijest da je Manchester City dogovorio transfer Ante Palaverse. Hajduku bi pripalo 8 milijuna eura odštete, a mladi veznjak bi najmanje do kraja sezone ostao na posudbi na Poljudu. Splitski klub bi također dobio bonus za svaki njegov nastup u drugom dijelu sezone.

18-godišnjak koji je i kapetan U19 reprezentacije Hrvatske je ove sezone debitirao za prvu momčad Bilih te je ukupno upisao 17 nastupa u kojima je postigao dva gola.

Manchester City je već duže vrijeme bio zainteresiran za njega, a skaut engleskog kluba ga je gledao i u prijateljskoj utakmici na pripremama u Beleku u kojoj je momčad Siniše Oreščanina slavila protiv Dinama Bukurešt 2:0.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email