Demokracija na djelu

Foto: Barcelona
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nezadovoljstvo navijača Barcelone radom klupske uprave kulminiralo je koncem prijelaznog roka u kojem je katalonski klub ostao bez Neymara koji je isplatio otkupnu klauzulu od 222 milijuna eura te je preselio u PSG.

>> Via fora Bartomeu!

Član klub Agustí Benedito je iskoristio svoje demokratsko pravo te je pokrenuo proces izglasavanja nepovjerenja aktualnom vodstvu koje predvodi predsjednik kluba Bartomeu.

Kako bi došlo do glasovanja o povjerenju potrebno je da zainteresirana strana prikupi potpise 15% članova. Barcelona trenutno ima 110.648 članova pa će Benedito u 15 dana trebati prikupiti najmanje 16.570 potpisa članova koji se slažu s njegovom idejom.

Na pokretanje postupka je reagirao i potpredsjednik društva Jordi Cardoner koji je izjavio:

“Sad nije pravo vrijeme za pokretanje ovakvog procesa, vodstvo kluba vjeruje da je bolje ovakvu vrstu glasovanja provesti na kraju natjecateljske sezone. Tad se može napraviti vrjednovanje postignutih sportskih rezultata kao i rad uprave, a ne sad u trenutku kad je sezona tek startala.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter