Dariusz Ziąbski: “Mario Vasilj je neučinkovit i nervozan igrač”

Foto: Bator Bartłomiej Photography
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je udruga Dinamo – to smo mi objavila informaciju da je 23-godišnji Mario Vasilj potpisao ugovor s Plavima, a da je navedeni sin Jure Vasilja koji je vlasnik Villa Regine u Međugorju u kojoj za vrijeme bijega od hrvatskih vlasti prebivalište ima Zdravko Mamić vijest je došla i do Poljske.

>> Sin vlasnika hotela u kojem je u Međugorju utočište pronašao Zdravko Mamić potpisao za Dinamo

>> Sredstvo interesa

Portal sportowefakty.wp.pl tom prilikom donosi razgovor s Dariuszom Ziąbskim, predsjednikom tamošnjeg četvrtoligaša Legionovije, kluba u kojem je Mariju Vasilj proveo proteklu polusezonu prije nego što je nakon potpisa za Dinamo poslan na posudbu u Sesvete.

Ziąbski je tom prilikom izjavio:

Mario Vasilj je neučinkovit, vrlo nervozan igrač koji je u prijateljskim utakmicama često dobivao crveni karton. Nije išao na posljednji susret sezone jer mu je prijatelj došao u posjet. Nismo bili zadovoljni s njim, željeli smo ga se riješiti, zbog toga je ugovor koji je s nama imao do prosinca ove godine raskinut nakon kraja prošle sezone.

Na pitanje ako je bio toliko slab zašto je uopće došao u Legionviju Ziąbski je rekao:

Naš bivši trener Robert Pevnik je bio iz Slovenije i netko mu ga je preporučio. Tražili smo ofenzivnog igrača, a kako je bio u dobroj kondiciji, odlučili smo potpisati ugovor s njim. Kako se kaže “Dobar agent će progurati i igrača bez noge”. Plaćali smo mu smještaj i imao je minimalnu stipendiju. Koliko znam nakon nas je trebao ići u treću treću ligu. Čini mi se da ga vodi menadžer koji je povezan s Mamićem.

Vasilj je u Legionoviji odigrao ukupno 11 nastupa u kojima je upisao četiri gola, četiri žuta kartona te jedan crveni.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter