Dario Špikić prešao u Goricu

Foto: HNK Gorica
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dario Špikić je novi igrač Gorice s kojom je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine. 20-godišnji ofenzivac je pristigao iz Hajduka gdje je proveo proteklu sezonu i pol nastupajući uglavnom za drugu momčad te upisavši samo jedan nastup za seniore Bilih. Velikogorički prvoligaš nije objavio koliku odštetu je isplatio klubu s Poljuda.

Špikić je prve nogometne korake napravio u Udarniku iz Kuriloveca, a potom je bio član tadašnjeg Radnik, da bi onda 11 godina proveo u omladinskoj školi Dinama. Bio je i član mladih reprezentativnih selekcija Vatrenih.

Nakon potpisa ugovor Špikić je izjavio: “Presretan sam što sam se vratio kući, u svoj grad, na stadion na kojem sam napravio svoje prve nogometne korake. Ukazala se prilika da se vratim i sretan sam što je sve gotovo, što sam opet ovdje. Sad je na meni da se dokažem i pokažem.”

U dosadašnjem tijeku prijelaznog roka momčad Sergeja Jakirovića je pojačao i talentirani litavski veznjak Paulius Golubickas dok su klub napustili Mario Marina koji je preselio u azerbajdžanski Sabah te Matija Špičić koji je pojačao Varaždin.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email