Danijel Jumić i Goran Roce vode Istru 1961 na Poljudu

Foto: NK Istra 1961 Pula
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Većinski vlasnik Istre 1961, grupacija Baskonia – Alavés, prekinula je medijsku šutnju te se o aktualnom stanju u klubu oglasila priopćenjem u kojem je najavljeno skoro rješavanje ključnih pitanja u sportskom i poslovnom sektoru kluba za nadolazeću sezonu. 

– “Nastavno na završetak natjecateljske sezone 2019/20 te početak nove sezone 1. HNL, grupacija Baskonia-Alaves, kao većinski vlasnik NK Istra 1961 fokusirana je na rješavanje ključnih pitanja u sportskom i poslovnom sektoru kluba za sezonu 2020/2021. Sve promjene u strukturi i upravljačkom kadru koje budu donesene u narednih nekoliko dana, biti će objavljene na službenim stranicama kluba. Do donošenja odgovarajućih vlasničkih odluka, prvu momčad će voditi s klupe Danijel Jumić i Goran Roce sa suradnicima.”, poručili su španjolski vlasnici. 

Samo par dana prije početka nove sezone HT Prve lige Zeleno-žuti još uvijek nisu definirali tko će biti sportski direktor i trener obzirom da su Javieru Moranu i Ivanu Prelecu istekli ugovori nakon što je Istra 1961 pobjedom nad Orijentom 1919 u kvalifikacijama osigurala ostanak u najvišem rangu natjecanja. Shodno tome nejasno je i s kojim će se igračkim kadrom klub prvoligaško natjecanje. 

Klub će tako u 1. kolu, u nedjelju na Poljudu protiv Hajduka, voditi dosadašnji voditelj omladinskog pogona Danijel Jumić koji je na toj funkciji od lipnja prošle godine te Goran Roce koji je u proteklom periodu bio pomoćnik sportskog direktora Morana.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter