Danas počinje šesta Dinamova Šalata, glavni događaj u subotu

Foto: Trofej Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

S današnjim utakmicama četvrtfinala i polufinala natjecanja Trofej Dinamo, koje traje više od tri mjeseca, počinje šesta Šalata, tradicionalna navijačko-malonogometna manifestacija koja završava predstavljanjem Futsal Dinamove momčadi za novu sezonu u prijateljskoj utakmici protiv atraktivnog suparnika.

Ove godine na Šalatu stiže talijanski Milano C5, drugoligaš u kojem su do nedavno igrala dva bivša igrača Dinama, Sadat Ziberi i Matej Horvat.

„Kada sam igrao u Milanu, klub je bio član Serie A. Danas to više nije ista ekipa, ali ostala su četiri igrača iz perioda kada sam bio tamo. Prošlu sezonu završili su pri vrhu druge lige. Jako su nezgodni, imaju dosta stranaca među kojima prednjače nekoliko jako dobrih Brazilaca. Mislim da je to ekipa koja neće baš pasati Dinamu,“ rekao je Ziberi za službenu stranicu Futsal Dinama.

Dinamo će svojim navijačima, koji se očekuju u velikom broju unatoč neizvjesnom vremenu, od pojačanja predstaviti Roberta Grbića, povremenog reprezentativca Hrvatske, zatim Marija Hercega, dugogodišnjeg golmana Vrgorca i Josipa Grubešu, mladog zagrebačkog pivota.

Program na Šalati počinje danas u 17 sati utakmicama završnice Trofeja Dinamo na koju se plasiralo šest najboljih seniorskih te po četiri najbolje ženske i veteranske ekipe. Seniorsko natjecanje počinje od četvrtfinala, dok će žene i veterani krenuti od polufinala.

U subotu program također počinje u 17 sati, a nakon što se odigraju finala sve tri kategorije Trofeja Dinamo, u 20 sati kreće glavni program večeri. Prvo će na teren istrčati polaznici Dinamove škole futsala koji će na terenu odraditi otvoreni trening, a na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani na broj telefona 091 159 9040.

Nakon otvorenog treninga, kreće utakmica i gromoglasno navijanje Dinamovih navijača.

Oba dana Šalate prenosit će se na programu PlanetSporta 3, a Futsal Dinamo je na svojoj službenoj stranici objavio sve bitne informacije oko ovogodišnjeg događaja koje možete pronaći OVDJE.Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter