Damiru Batiniću finale kupa u Puli

Foto: hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski nogometni savez još nije službeno obavijestio javnost o tome tko će suditi sutrašnje finale Hrvatskog nogometnog kupa.

Ipak, iako objave službene odluke o delegiranju (u trenutku pisanja teksta) nema na web portalu Saveza, podaci o službenim osobama kojima je pripala čast suditi finale 28. izdanja domaćeg kup natjecanja uneseni su u HNS-ov sustav Comet.

Nogometnu pravdu na stadionu Aldo Drosina u Puli tako će Dinamu i Rijeci sutra s početkom u 18 sati dijeliti Damir Batinić iz Osijeka, a pomoćnici će mu biti Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Prvi dodatni pomoćni sudac bit će Igor Pajač iz Zeline, a drugi Marko Matoc iz Zaprešića. Delegat utakmice je Branko Bebić iz Metkovića, a kontrolor suđenja Vlado Svilokos iz Siska.

43-godišnjem Damiru Batiniću ovo će biti prvo finale kupa u karijeri, te ukupno 29. kup utakmica na kojoj je glavni sudac. U aktualnoj sezoni kup natjecanja sudio je samo jednu utakmicu, četvrtfinalni okršaj između Lokomotive i finalista natjecanja Rijeke.

Zanimljivost delegiranja za finale domaćeg kupa svakako je činjenica da je jedini sudac iz HNS-ove Elitne skupine Igor Pajač – prvi dodatni, dok su preostali djelitelji nogometne pravde od Saveza etiketirani kao članovi 1. Skupine – laički – druga sudačka liga.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter