Dalić objavio popis igrača pozvanih na pripreme

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača koji su pozvani na pripreme za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

S prvotnog popisa koji je objavljen prošlog tjedna i koji je brojao 32 igrača otpalo je njih osam: Karlo Letica, Zoran Nižić, Borna Barišić, Borna Sosa, Marko Rog, Mario Pašalić, Duje Čop, Ivan Santini.

24 nogometaša će se tako 26. svibnja okupiti u Zagrebu, a potom će prvi dio priprema odraditi u Rovinju. Reprezentacija 2. lipnja putuje u Englesku gdje će 3. lipnja na Anfieldu odigrati prijateljski susret s Brazilom.

Po povratku u Hrvatsku izabranici Zlatka Dalića se se pripremati u Opatiji i Rijeci, a finalni pripremni susret je na rasporedu u Osijeku 8. lipnja sa Senegalom. Dan ranije reprezentativci će doputovati u Slavoniju gdje će biti smješteni u Vukovaru. Za Rusiju se polijeće 11. lipnja.

Popis igrača pozvanih na pripreme:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter