Dalić objavio konačan popis putnika za Svjetsko prvenstvo

Foto: Krešimir Kundić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon jučerašnjeg poraza na Anfieldu u prijateljskom srazu s Brazilom (0:2) hrvatska reprezentacija je doputovala u Opatiju gdje će boraviti do četvrtka i odlaska u Slavoniju gdje je u petak 8. lipnja na Gradskom vrtu u Osijeku očekuje finalni prijateljski sraz sa Senegalom uoči puta na Svjetsko prvenstvo u Rusiju koji je planiran za ponedjeljak 11. lipnja.

>> Pogotkom povratnika Neymara te Firmina Brazil svladao Hrvatsku (VIDEO)

>> Fotogalerija s Anfielda – Hrvatska – Brazil 0:2

Izbornik Zlatko Dalić je na konferenciji za medije objavio listu od 23 igrača koji će sudjelovati na svjetskoj smotri. S popisa igrača koji su bili pozvani na pripreme tako je otpao stoper Matej Mitrović. Svoju odluku je pojasnio sljedećim riječima:

“Teže mi je bilo donijeti tu odluku nego što mi je pao poraz od Brazila. Žao mi je, dečko je vrhunski profesionalac. Naravno da je bio razočaran, ali shvatio je da nije igrao u kontinuitetu za razliku od Ćaleta-Cara, a Ćorluka, Lovren i Vida nisu bili upitni. Mnogo sam razmišljao, imao sam i drugih kombinacija. Dogodi li se neka ozljeda, Mitrović će se vratiti, ali ja stojim iza svog izbora i u njega vjerujem”

Konačan popis putnika za Svjetsko prvenstvo u Rusiji:

Izvor: HNS

Dodajmo da je prvotni popis izbornika brojao 32 igrača, za pripreme ih je otpalo njih osam: Karlo Letica, Zoran Nižić, Borna Barišić, Borna Sosa, Marko Rog, Mario Pašalić, Duje Čop i Ivan Santini.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter