Crveno svijetlo Fife za Lazovića

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ljubljanska Olimpija u lovu na naslov prvaka zbog problema s registracijom neće moći računati na srpskog napadača Danka Lazovića.

Vodeća momčad slovenskog prvenstva našla se u velikim problemima, jer joj Fifa ne dozvoljava registraciju Danka Lazovića. 32-godišnji srpski napadač, koji je u svojoj dosta bogatoj karijeri nastupao i za Partizan, Feyenoord, Bayer Leverkusen, PSV i Zenit, u veljači je napustio redove kineske momčadi Beijing BG te se brzo dogovorio za suradnju s Olimpijom do 30. lipnja 2017, no Fifina komisija nije odobrila njegove registracije, jer mu Kinezi nisu dali čiste papire.

Lazović se vratio u Beograd, gdje će donijeti odluku o nastavku karijere, a predsjednik Milan Mandarić, koji se nada, da će njegova momčad i bez pomoći iskusnog napadača zadržati prednosti ispred Maribora, mirno je prokomentirao situaciju: “Bez obzira na sve još uvijek imamo odličnu ekipu, koja se bori za najviše ciljeve. Lazović je izniman nogometaš in još bolji čovjek, koji se odlično uklopio u našu sredinu. Moramo poštovati zakone, tako da nećemo trošiti vrijeme na stvari, na koje nemamo utjecaja, već ćemo se fokusirati na posljednjih deset utakmica sezone.”

Simon Maljevac


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter