Crnogorski stoper postao član Varaždina

Foto: NK Varaždin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Novi prvoligaš Varaždin nastavlja pojačavati igrački kadar nakon što su u prvenstvenu sezonu startali s tri poraza. Novi igrač momčadi Bormira Perkovića je postao iskusni 32-godišnji crnogorski stoper Vladan Adžić s kojim je sklopljena jednogodišnja suradnja.

Adžić u Varaždin dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s južnokorejskim Pohang Steleerskima gdje je proveo proteklih pola godine ukupno odigravši četiri utakmice.

Karijeru je počeo u Lovćenu, a još je igrao u Rudaru iz Pljevlja, OFK Beogradu, Suwonu gdje se zadržao tri pol sezone te Budućnosti iz Podogorice.

Nakon potpisa ugovora je izjavio:

Hrvatska nogometna liga mi je zanimljiva i atraktivna, a slobodno mogu reći da je možda i najjača liga na prostoru bivše države, tako da mi je igranje u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa sigurno izazov. Varaždin je prošle sezone dominantno ušao u Prvu ligu,a došao sam da svojim iskustvom pomognem momčadi, da igramo što bolje u Prvoj ligi i da ove sezone prvo izborimo ostanak, a sljedeće sezone napravimo i nešto više, ako nam se ukaže prilika.

U dosadašnjem tijeku prijelaznog roka u Varaždin su uz Adžiča pristigli i Dominik Glavina, Tomislav Turčin, Jamal Bajandouh, Goran Jozinović, Vitalij Lisakovich, Neven Đurasek, Ivan Roca, Goran Tkalčić i Daniel Štefulj.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email