Copa Liberatoders – pregled drugog kola, pogledajte golove Milita, Pata, Osvalda i ostatka družine

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Južnoameričke lige razlikuju se u formatu i počecima natjecanja što otežava uniformiranost natjecanja Cope Libertadores, ali mu daje i dodatni šarm, tako da bi umjesto drugog kola bilo ispravnije reći mdash; drugi tjedan natjecanja po skupinama.

Nakon završenih uzbuđenja na otvaranju faze po skupinama kada ste mogli doznati sve u sudionicima ovogdišnje Cope, ovog smo tjedna vidjeli pregršt zanimljivih susreta i atraktivnih poteza. Dva Argentinca, Racingov dvadesetpetogodišnji Gustavo Bou i Estudiantesov dvadesettrogodišnji Guido Carrillo zabili su Hattrick, a njima se u tom uspjehu pridružio i Kolumbijac Wilson Morelo, koji igra za Santa Fe. Naravno, valja istaknuti da je ovo za Boua drugi Hattrick zaredom, jer je 3 gola zabio i u prvom kolu Deportivu Taacute;chiri. Racing nastavlja uvjerljivo krčiti prolazak kroz skupinu te ima puno uspješniji start nego u domaćem prvenstvu gdje još uvijek nisu zabili pogodak. Drugi tjedan donio je i povratak u život za brazilske klubove, prije svega Sao Paulo koji je u “skupini smrti” ubilježio prvu pobjedu uz dva gola Pata, te brazilski Internacional koji se vratio u igru pobjedom 3mdash;1 protiv čileanskog Universidad de Chilea koji ni nakon dvije odigrane utakmice nije uspio doći do prvog boda. Svakako vrijedi istaknuti sjajan start kolumbijskog Santa Fea i ekvadorskog Emeleca koji su krenuli s dvije pobjede, a sve ostala ovotjedna događanja, kao i poredak po skupinama nakon drugog tjedna natjecajna provjerite u našim video sažecima Cope Libertadores;

Veljko Tomić


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter