Članovi Našeg Hajduka u nedjelju ćakulaju s vodstvom kluba

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Udruga Naš Hajduk u nedjelju, 14. srpnja 2019. godine s početkom u 18:00 u velikoj predavaonici Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 32, organizira Ćakulu s članovima. – objavio je Naš Hajduk.

U odnosu na prethodne Ćakule ova će biti nešto drugačijeg formata. U prvom dijelu Ćakule na pitanja članova će odgovarati predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Saša Bjelanović i voditeljica marketinga Julija Hrstić dok će u drugom dijelu Ćakule članovima biti dostupni svih sedam članova Nadzornog odbora Kluba.

Prijave za Ćakulu će se zaprimati do nedjelje 14. srpnja 2019. godine u 12.00 ili do popunjenja kapaciteta dvorane na mail adresu cakula@nashajduk.hr, a u prijavi članovi udruge trebaju navesti ime, prezime i broj članske iskaznice. Na Ćakuli mogu sudjelovati samo oni koji su uplatili članstvo za 2019. godinu.

Članovi koji neće moći prisustvovati Ćakuli slobodni su do petka 12. srpnja 2019. godine do 12:00 sati poslati svoja pitanja s naslovom “Pitanja za Ćakulu” na mail cakula@nashajduk.hr te će ista biti postavljena na sastanku s vodstvom kluba. Jedan član putem maila može postaviti najviše dva pitanja. – zaključuje se na službenoj stranici Udruge.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email