Članovi hrvatskog sindikata osvojili FIFPro/HUNS 'Hrvatska 2017' turnir

Facebook/Hrvatska udruga "Nogometni sindikat
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

SPFCG-a (Crna Gora) i SPFN-a (Srbija). Pobjedu su rezultatom 2-0 odnijeli članovi crnogorskog nogometnog sindikata. Strijelci za SPFCG su bili Uroš Đuranović i Vukašin Vujačić. [caption id="attachment_26805" align="aligncenter" width="2048"] Facebook/Hrvatska udruga “Nogometni sindikat”[/caption] U drugoj polufinalnoj utakmici između hrvatskog HUNS-a i slovenskog SPINS-a slavili su Hrvati rezultatom 3-0. Strijelci su bili Miro Slavica, Bruno Boban te mladi Jakov Medić.

Utakmica za 3. mjesto između ekipe SPFN-a (Srbija) i SPINS-a (Slovenija) završila je pobjedom ekipe SPFN 2:1. Edin Ademović je zabio 2 pogotka za SPFN dok je za SPINS gol postigao Beširević. Finalni okršaj 1. izdanja međunarodnog turnira sindikata pod okriljem svjetskog sindikata profesionalnih nogometaša FIFPro-a pripao je članovima hrvatskog sindikata koji su do pobjede nad kolegama iz Crne gore stigli nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio finalne utakmice završio je rezultatom 1-1.
 
 ]]>


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter