Član stručnog stožera Nenada Bjelice pozitivan na koronavirus

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nenad Bjelica je održao prvi trening s Bijelo-plavima, a tom prilikom igračima je predstavio i svoj stručni stožer koji ipak nije bio u punom sastavu. Naime, jedan od njegovih pomoćnika, Karlo Reinholz, imao je pozitivan nalaz na testiranju za COVID-19 zbog čega mu je određena mjera dvotjedne samoizolacije.

Iz Osijeka obavještavaju da su članovi stožera odvojeno pristizali u grad na Dravi kako bi se izbjeglo eventualno širenje virusa, a s igračima nisu imali nikakav kontakt sve dok nisu pristigli rezultati testiranja iz Zavoda za javno zdravstvo.

Reinholz je u stručnom stožeru zajedno s Martinom Mayerom zadužen za kondicijsku pripremu, a osim njega Bjelici će asistirati ista ekipa s kojom je surađivao i u Dinamu. Radi se još o Reneu Pomsu i Ninu Puli kao pomoćnicima, Silviju Čavlini kao treneru vratara te Jasminu Osmanoviću koji je zadužen za analizu.

Kad je Osijek u pitanju pozitivno na koronavirus je bilo i novo napadačko pojačanje Ramon Mierez zbog čega se odužilo njegovo službeno predstavljanje kao igrača Bijelo-plavih. Od prvoligaša pozitivni slučajevi su dosad zabilježeni i u Lokomotivi, Dinamu, Varaždinu, Hajduku, Rijeci i Istri 1961.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter