Član Nadzornog odbora Hajduka prijavljen zbog verbalnog napada na kontrolora suđenja

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Utakmicu 33. kola HT Prve lige u kojoj je Osijek pogotkom Bočkaja slavio protiv Hajduka obilježio je i incident u VIP loži stadiona Poljud.

>> Bočkaj odlučio derbi na Poljudu (VIDEO)

Prema prijavi delegata Dražena Posaveca član Nadzornog odbora Hajduka Marko Mustapić početkom drugog dijela utakmice nezadovoljan suđenjem Marija Zebeca verbalno je napao kontrolora suđenja Draženka Kovačića.

Posavec je u zapisniku utakmice naveo sljedeće:

– “U 49. minuti u VIP loži Marko Mustapić napao je verbalno kontrolora suđenja Draženka Kovačića riječima; „kako će te napustiti stadion ! Kakvo je ovo suđenje ! Jebo te lap-top, što ćeš u njega napisati ! Jebo Vas Zebec, stalno ga dovodite ovdje !“ Nakon toga časnik za sigurnost Vlado Dominić upozorio je navedenu osobu da prestane sa vrijeđanjem. U razgovor se uključio i Sergije Popović koji je zajedno sa Mustapićem vikao „Makni se od nas Korona je“. S obzirom na navedeno ponašanje gospodin Dominić je sjeo na mjesto kontrolora Draženka Kovačića, dok se isti premjestio na drugo sjedalo, te je na taj način mogao nesmetano nastaviti obavljati svoje zadaće. Nakon toga navedene osobe su prestale dovikivati i vrijeđati.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter