Celtic odlučio da neće produžiti ugovor s Jozom Šimunovićem

Screenshot: You Tube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon pet godina i 125 nastupa u kojima se pet puta upisao u strijelce Jozo Šimunović napušta Celtic. Aktualni škotski prvak odlučio je da neće iskoristiti opciju produžetka ugovora s 25-godišnjim hrvatskim stoperom za još jednu sezonu.

– “Želim se iskreno zahvaliti Jozi, odličnom momku koji je godinama pružao sve od sebe za Celtic. Jozo je bio član našeg velikog kluba već duže vrijeme i pružio nam je neke odlične trenutke. Imao je zaista važnu ulogu u našim uspjesima. Jozi i njegovoj obitelji želimo sve najbolje u budućnosti. Sigurni smo da će biti uspješan i u budućnosti.” – rekao je menadžer Neil Lennon.


Šimunović je u dresu Celtica osvojio pet naslova prvaka te po tri kupa i liga kupa. Na Celtic Park je pristigao u kolovozu 2015. godine iz Dinama za navodilo se odštetu od 7,5 milijuna funti, iako su financijski izvještaji Celtica sugerirali da se ipak radilo o znatno manjem iznosu.

Za mladu hrvatsku reprezentaciju Šimunović je upisao devet nastupa i jedan gol, a tijekom srpnja 2017. godine izrazio je želju da nastupa za seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, no naposljetku je od toga odustao.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email