CAS donio presudu o ‘slučaju Ademi’

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sportski arbitražni sud (CAS)Lausannei donio je presudu o slučaju Arijana Ademija.

Nogometašu zagrebačkog Dinama i reprezentacije Makedonije prvotna kazna UEFA-e smanjena je s četiri na dvije godine, te će se 25-godišnji Šibenčanin na travnjak moći vratiti 7. listopada ove godine dok s treninzima u klubu može početi 7. kolovoza.

Podsjetimo, nakon susreta između Dinama i Arsenala u 1. kolu Lige prvaka 2015. godine Ademi je bio pozitivan na doping testu, te mu je Disciplinska komisija UEFA-e u kasnijem postupku odrezala jednu od najvećih kazni u svijetu nogometa – četiri godine.

Posljednja utakmica koju je veznjak odigrao za Dinamo bilo je gostovanje protiv zaprešićkog Intera 3. listopada 2015. godine. U međuvremenu je Ademi igrao nogomet na amaterskoj razini stoga ostaje pitanje koliki period će 25-godišnjaku biti potreban da se vrati na onu razinu na kojoj bio, te hoće li se uopće uspjeti na istu vratiti.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter