‘Bumbari’ predstavili prvo pojačanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nogometni klub Varteks ovih je dana, kao što je i bilo najavljeno, predstavio novo pojačanje u zadnjoj liniji, a riječ je o Varaždincu Ivanu Novoselecu.

Novoselec je rođeni Varaždinac, gdje je i upisao prve službene minute na terenu te branio boje NK Varaždin. Na zimu 2015. godine prelazi u redove slovenskog prvoligaša Zavrča, gdje se zadržao godinu dana, a kasnije se vratio u domovinu i zaigrao za Lokomotivu. Uslijedila je posudba u NK Lučko, a po povratku u Lokomotivu uskoro odlazi i vraća se u NK Varaždin.

Samo nekoliko mjeseci kasnije, napustio je Varaždin i prešao u Varteks pa NK Sračinec, a sada, nakon odrađene polusezone vraća se u Varteks, gdje su ga srdačno dočekali vodstvo kluba i kolege iz momčadi. Tim povodom, za službenu je klupsku stranicu ispričao svoje prve dojmove, ali se i osvrnuo na svoju dosadašnju karijeru.

Igranje u prvoj slovenskoj ligi dalo mi je puno igračkog iskustva, koje mi puno znači, a tek su mi 22 godine. Brzo sam se uklopio u ekipu Varteksa, gdje su me odlično prihvatili suigrači i trener – otkrio je Novoselec odmah na početku.

Foto: NK Varteks

U ovom kratkom roku od kad je stigao u klub, kaže da je uspio i popričati s trenerom o svojoj ulozi u momčadi.

S trenerom Jukićem razgovarao sam u par navrata i vidim da se radi o čovjeku koji ozbiljno shvaća svoj posao i profesionalno se odnosi prema nama igračima, što meni osobno puno znači. Ukratko mi je objasnio što se od mene traži i koja će biti moja uloga na terenu.

Kako kaže, igranje za Varteks je čast za njega, a usput nam je otkrio i neke od svojih želja za nastavak sezone, ali i gdje vidi Varteks u budućnosti.

Kao klinac pratio sam sve Varteksove utakmice, a na domaćima sam bio i sakupljač lopti, što me kao dječaka jako veselilo. Danas mi je čast igrati za Varteks i želja da ga u budućnosti gledamo u 1.HNL. Ispred nas je teška i zahtjevna polusezona gdje moramo izboriti ostanak u ligi, ali imam veliko povjerenje u svoju momčad i trenera u ostvarenju tog cilja – rekao je Ivan Novoselec prilikom predstavljanja u prostorijama kluba.

Kako mu ovo neće biti prvo iskustvo igranja u Varteksu, navikao je već na ambijent koji vlada na utakmicama zahvaljujući glasnoj podršci s tribina.

Atmosfera na utakmicama je odlična s obzirom da igramo 3. ligu. Veliku podršku nam pružaju White Stonesi koji nas vjerno prate na domaćim utakmicama i gostovanjima. Tribine nemaju velik utjecaj na mene jer sam od početka do kraja susreta koncentriran samo na igru i zbivanja na terenu – zaključio je Novoselec te tako najavio borbu za ostanak u ligi te još bolji Varteks u narednom periodu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter