Bručić u Dinamo Minsku, a Bartulović u Inguletsu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dva hrvatska lijeva bočna igrača – Karlo Bručić i Mladen Bartulović su proteklih dana potpisali ugovore s novim klubovima. Dok je 27-godišnji Bručić pristupio bjeloruskom Dinamo Minsku 33-godišnji Bartulović karijeru nastavlja u ukrajinskom drugoligašu Inguletsu koji se ove sezone bori za promociju u viši rang natjecanja.

Bručić je prošao omladinsku školu Dinama, a nogometnu afirmaciju je doživio u Lokomotivi gdje je odigrao 131 utakmicu. Potom je nosio i dres izraelskog Ashdoda, japanskog Sagan Tosua te litavske Suduve dok je za mladu reprezentaciju Hrvatske odigrao četiri susreta.

Bartulović je pak nogometnu karijeru počeo u Hajduku iz kojeg je preselio u Dnipar. U Ukrajini je još igrao za Kryvbas, Arsenal Kijev, Karpaty, Vorsklu i Volyn Lutsk, a jedno vrijeme je bio član i poljske Miedz Legnice dok je za Vatrene upisao dva nastupa.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter