Branko Karačić neće voditi NK Varaždin u prvoligaškoj sezoni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prema neslužbenim informacijama Branko Karačić i NK Varaždin neće nastaviti suradnju u novoj sezoni u kojoj je klub izborio plasman u HT Prvu ligu.

Iako je 58-godišnji stručnjak klub preuzeo u listopadu prošle godine naslijedivši Miljenka Mumleka te je naposljetku prestigavši Šibenik izborio plasman u prvoligaško društvo pregovori o nastavku suradnje nisu urodili plodom. Navodno se strane nisu dogovorile oko uvjeta novog ugovora.

Momčad koja je danas startala s pripremama za novu sezonu bi tako barem privremeno odnosno do pronalaska trajnog rješenja trebao preuzeti Zoran Kastel koji je u proteklom periodu bio Karačićev pomoćnik.

Varaždin će pripreme osim u domaćem okruženju odraditi i na Kupresu gdje će boraviti tjedan dana počevši od iduće subote.

Karačić je u bogatoj trenerskoj karijeri vodio mnogobrojne hrvatske i bosanskohercegovačke klubove kao što su Zagreb, Marsonia, Osijek, Slaven Belupo, Cibalia, Slavonac, Šibenik, Široki Brijeg, Zrinjski s kojim je u sezoni 2013/14 bio prvak države i Vitez.

Dražen Štimac


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter