Branko Ivanković potpisao ugovor s Al-Ahlijem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Branko Ivanković je novi trener Al-Alhija iz Jeddaha s kojim je potpisao ugovor na dvije godine.

65-godišnjak je protekle više od četiri godine vodio Persepolis s kojim je osvojio tri naslova prvaka Irana, tri superkupa, jedan kup, a igrao je i finale azijske Lige prvaka.

Al-Ahli je devet puta bio prvak države, a prošlo prvenstvo je završio na četvrtom mjestu ljestvice. U sezoni 2000/01 vodio ga je još jedan hrvatski trener – Luka Peruzović.

Ivanković je u bogatoj trenerskoj karijeri još vodio i Dinamo gdje je na klupu sjedao u tri navrata osvojivši naslov prvaka i kup. Bio je i trener kineskog SD Lunenga s kojim je također osvojio prvenstvo, a radio je i u saudijskom Al-Ettifaqu, Al-Whadi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Varaždinu, engleskom Bedworth Unitedu, Rijeci i Hannoveru.

Vodio je reprezentaciju Irana s kojom se plasirao na Svjetsko prvenstvo 2006. godine, a bio je i pomoćnik hrvatskih izbornika Mirka Jozića i Miroslava Blaževića s kojim je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter