Borussia Dortmund poslala poruku RB Leipzigu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zanimljivom porukom Borussija Dortmund je izrazila “dobrodošlicu” klubu iz Leipziga u elitni rang njemačkog nogometa. Na službenim internetskim stranicama je objavljen raspored nadolazećeg prvenstva, a uz RB Leipzig nije kao što je uobičajeno postavljen njihov grb koji u njemačkoj nogometnoj javnost već duže vrijeme izaziva mnoge polemike.

Raspored prvenstva bez grba RB Leipziga

RB Leipzig je klub koji je pod kontrolom tvrtke Red Bull koja je kao i inače identitet kluba posve prilagodila svojoj poslovnoj politici što već duže vrijeme izazive velike polemike u Njemačkoj o čemu smo već pisali.

>> RB Leipzig: Klub bez duše

Nije to jedina akcija koju pamtimo, a koja je usmjerena proitiv RB Leipziga. Svoje neslaganje s takvim načinom funkcioniranja kluba su u rujnu 2014. godine zanimljivim načinom izrazili i navijači Union Berlina koji su goste iz Leipziga dočekali odjeveni u crne kabanice.

>> 1. FC Union Berlin – drugačiji od drugih

Što sljedeće možemo očekivati?


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email